Pagini

vineri, 1 iulie 2011

Vanghelie:" Daca nu esti bun, te ejaculeaza de la conducere."



Daca o asemenea greseala ar fi fost facuta de un neica-nimeni, as fi ras cu lacrimi. Dar asa nici nu stiu: e de ras, sau de plans?
Iar fotografia, pe care am gasit-o in Cotidianul, este incredibila. Cred ca dormea in sedinta si a avut vise erotice. Noroc ca s-a trezit la timp.






Alte "perle" marca Vanghelie:
  • La DNA am primit neurmărirea începerii penale. S-a definitivat dosarul definitiv.
  • Vocea mea se va face auzită oriunde. Şi pe sub apă.
  • Tre’ să vedem cum putem să rezolvăm o parte din problemele românilor şi nu cu asemenea formule de a spune ce tre’ să înveţe românii şi unde găsesc pe goagăl, gagăl cum, gugăl gagăl gulgăl.
  • M-am săturat să facem dosare noi lor şi noi nouă.
  • Cine nu are loc de mine… nu mă interesează… să se înghesuieşte!
  • Soarta mea a fost hotărâtă de destin.
  • Sunt atât de nervos şi de supă­rat, încât nu vorbesc decât adminis­trativ.

marți, 28 iunie 2011

Iata cum se pedepseste coruptia in America

Europa FM: "SUA: Fostul guvernator al statului Illinois, gasit vinovat de coruptie; Risca inchisoarea pe viata.

Fostul guvernator al statului american Illinois, Rod Blagojevich, a fost gasit vinovat de incercarea de a vinde scaunul de senator care in trecut i-a apartinut presedintelui Barack Obama.
Democratul a fost arestat in decembrie 2008, dupa cum aminteste BBC.
Rod Blagojevich risca sa-si petreaca restul vietii dupa gratii, caci pedeapsa pentru fapta sa este pasibila de 300 de ani de inchisoare.
Verdictul va fi facut public in perioada urmatoare."

Ei, asta se laudase Base ca va face si A MINTIT. Nici macar nu a incercat.

duminică, 26 iunie 2011

Revizuirea Constitutiei, atac la persoana

Deja ne-am obisnuit cu ranchiunile politice ale lui Base si cu modul in care el stie sa santajeze, ameninte, abuzeze de putere, mai ales atunci cand are de platit cuiva o polita.
In ’89 au murit oameni inclusiv pentru GARANTAREA PROPRIETATII PRIVATE. Si acest lucru a fost introdus in Constitutie, ca un pilon sacru al democratiei ce avea sa urmeze, mult mai tarizu, adevarat, dar avea sa urmeze.
A urmat tranzitia, grea, lenta, facuta de oameni compromisi, vechi comunisti, “imbogatiti nelegitimi” din furturi cu acte in regula, masive, care au saracit tara,  dar au facut-o. Acum suntem, in sfarsit, capitalisti.
Si a venit la carma unul care isi sulfa nasul in hartie igienica si care besea in campania electorala: “Vom trece frauda si coruptia la subminarea economiei nationale! E singura solutie sa ii pedepsim pe hotii care au golit vistieria tarii!” Bineinteles ca lumea, auzind ca va veni in sfarsit mult-asteptatul Vlad Tepes modern, l-a votat.
Ei bine, timpul a dovedit ca intr-adevar venise Neo Vlad Tepes: ne-a tras o mare teapa, nu a facut absolut nimic din ceea ce promisese (cu exceptia faptului ca va fi un presedinte jucator), ba dimpotriva, vistieria a inceput sa fie golita cu si mai mare sarg. Si facea agitatie, stropea totul in jur, ameninta, sa nu mai puna nimeni mana pe vistieria tarii. Nimeni in afara de ai lui.
Acum e pe cale sa piarda puterea. Momentul e aproape. Si se agita, intra in sevraj, incearca sa isi acopere spatele pentru ceea ce va urma pentru el, isi pregateste calea catre marele santaj pe care il va putea incepe si beseste: “Noi am vrea sa ii pedepsim pe hoti, dar nu ne lasa Constitutia, pentru ca le garanteaza averile. O schimbam! Nu intrebam pe nimeni, ne asumam raspunderea si o schimbam!”
Ei bine, acesta va putea fi inceputul sfarsitului tinerei democratii in Romania. In momentul in care proprietatea privata nu mai este garantata prin Constitutie, oricine, oricand intra in vreo contra cu cineva cu mare influenta, va putea ramane pe drumuri brusc si dintr-o data, fara vreo vina anume in afara de aceea ca a indraznit sa contreze pe cineva sus-pus. Cum? Simplu: ii inventeaza o taxa ne platita de mult, il umple scriptic de datorii la stat si penalitati, va reiesi ca proprietatile lui nu pot fi justificate si AVEREA SE CONFISCA! O creaza si o aplica retroactiv. Prin asumarea raspunderii, ca sa nu aiba emotii.
Greu de crezut? De unde? Deja a inceput!
Deja a fost impus ca cei ce au facut tranzactii imobiliare peste un anumit plafon in urma cu cativa ani trebuie sa plateasca TVA.
Numai ca TVA-ul, ca sa fie platit la stat, trebuie initial facturat. Daca in acel moment nu exista legea, bineinteles ca oamenii au vandut proprietati fara sa factureze (si deci incaseze) TVA. Deci nu au ce sa plateasca. In plus CINE A MAI VAZUT SA APLICI O LEGE RETROACTIV? E IMPOTRIVA TUTUROR PRINCIPIILOR SI LEGILOR DEMOCRATIEI!
Si sunt destui in aceasta situatie, incepand cu Becali.
Doar stiam ca are ranchiune in zona aceasta, e clar ca acesta este modalitatea prin care isi achita politele si santajeaza.
Acum a duplicat inventia si o aplica la jurnalisti. Ce? E cineva care nu stia ca are ranchiune si in zona aceasta?
Iata ce citim pe blocul lui Mircea Badea:
“Noi, semnatarii prezentului comunicat, ne-am asociat pentru a semnala abuzul grav pe care îl face ANAF în materia drepturilor de autor. Acest abuz afectează sute de scriitori, artişti, arhitecţi, jurnalişti, precum şi reprezentanţi ai altor categorii socioprofesionale care au obţinut venituri în schimbul activităţii lor de creaţie.
În mod eronat, ANAF susţine că pentru veniturile obţinute avem obligaţia de a plăti TVA retroactiv timp de cinci ani, cu penalităţile aferente. Aceste penalităţi depăşesc cu mult debitul, ajungându-se asfel la sume colosale, care au început deja să fie oferite opiniei publice într-o campanie menită să ne arate drept beneficiarii unor venituri frauduloase.
În realitate, niciunul dintre noi nu a facturat şi nu a încasat TVA de la beneficiarii operelor noastre şi, ca atare, statul nu avea cum să fie prejudiciat, iar noi nu aveam cum să ne însuşim vreun venit necuvenit. Dovadă că, în fiecare an, in urma analizei declaraţiilor de venit, Fiscul ne-a comunicat taxele pe care urmează să le plătim, noi le-am plătit şi am obţinut în scris descărcarea de la Fisc. Dacă urma să fim supuşi şi altor taxe, Fiscul avea obligaţia să ne încunoştinţeze. În fiecare an, societăţile care ne-au plătit drepturile de autor au fost verificate de aceeaşi instituţie şi, în fiecare an, instituţia Fiscului nu a constatat niciun fel de nereguli. Chiar şi în momentul declarării ca plătitor de TVA statul nu ar încasa sumele pretinse, întrucât societăţile beneficiare ale operelor noastre au posibilitatea de a deduce cuantumul taxei.
Mai mult, demersul ANAF este ilegal, întrucât contravine dreptului comunitar european şi jurisprudenţei CEDO, potrivit cărora acordarea dreptului de exploatare a unui drept de proprietate intelectuală de către autor angajatorului său nu este un contract de prestări de servicii, ci un contract de realizare a operei.
Ca atare, sub nicio formă nu putem fi supuşi plăţii TVA şi, cu atât mai puţin, unor plăţi retroactive şi unor penalităţi.
Avem convingerea că, prin intermediul ANAF, Guvernul încearcă în mod deliberat să-i intimideze şi să-i discrediteze pe jurnalişti, celelalte categorii socioprofesionale, care astăzi sunt somate să plătească TVA, fiind doar victime colaterale.”
Da, ati citit bine, restul sunt victime colaterale. Asa procedeaza onor conducerea de azi a Romaniei: daca are o ranchiuna pe cineva si nu are cale legala sa se razbune, inventeaza o lege care sa il afecteze sever pe cel in cauza, chiar daca prin acea lege mai au de suferit si alte mii de oameni. Aceia sunt victime colaterale.
Acum intelegeti de ce spuneam ca aceasta modificare a Constitutiei este inceputul sfarsitului democratiei in Romania?
Morala: cine isi sufla astazi nasul cu hartie igienica la Cotroceni, maine si-l va sterge cu par de la colegii de celula.