Pagini

miercuri, 26 septembrie 2012

UDMR devine periculos: deja testeaza terenul pentru autonomie

Becsek Garda Dezso

Am mai scris in trecut referitor la nerusinarea, tupeul si tenacitatea enervanta a celor de la UDMR in realizarea unicului lor scop in afara de cel material: autonomia teritoriala.
Parsivi, cu capul plecat atunci cand ies in public (mai putin cel de etnie maghiara, atunci sunt foarte agresivi la adresa Romaniei), cu aere nevinovate de victime neintelese, ca doar ei sunt foarte loiali Romaniei, doar ca nu inteleg romanii acest lucru, iata ca dupa multi pasi mici, l-au incercat si pe cel final. Un pas urias pentru ei daca ar fi reusit, dar facut la fel, in liniste, pe ascuns:

Becsek Garda Dezso (foto 1), deputat UDMR, membru al acestei formatiuni (politice? Nu credem...) inca din decembrie 1989 (!) si Sogor Csaba (foto 2), membru al Parlamentului European din partea UDMR, au introdus zilele trecute pe ordinea de zi a Parlamentului Romaniei o propunere legislativa privind autonomia Tinutului Secuiesc!!!
Sogor Csaba
Nu-i asa ca si acest lucru a trecut in liniste, asa cum trec toate actiunile UDMR-istilor?
Bineinteles ca propunerea legislativa a fost respinsa, insa acest lucru trebuie sa ne puna (pentru a cata oara?) in garda. Romanii trebuie sa fie foarte atenti la orice miscare a formatiunilor de etnici maghiari, pentru ca sunt foarte parsive!

Dar chiar asa: cum adica membru UDMR inca din decembrie 1989?
Sa intelegem ca Ungaria atenta la Transilvania inca de pe vremea lui Ceausescu? Nooooooo! Cine crede asa ceva? Cred ca sunt eu paranoic...

Ce nu intelege populatia, poate doar politicieni (sau nici ei?...) este de ce nu se aplica legea atunci cand politicieni (si nu numai) maghiari atenteaza pe fata la siguranta nationala a Romaniei, la unitatea ei, atunci cand instiga la revolta (vezi arderea papusii reprezentandu-l pe Avram Iancu), atunci cand mint in Parlamentul European referitor la drepturile care, chipurile, le sunt incalcate.

Ei bine, pentru cei ce doresc sa ii ureze de bine domnului Sogor Csaba, numerele de telefon ale birourilor sale si pot fi gasite aici: http://www.udmr.ro/profil/sogor-csaba. La fel si adresele personale de email.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu